Posted By: klak (a kam jde ten kour?) on 'CZyummies'
Title:     Re: Mrazit maso
Date:      Thu Apr 12 18:13:10 2007

V restauracich se zcela bezne pouziva pristroj, kteremu rikaji shocker. Je to 
zarizeni primo urcene k sokovemu, tedy velmi rychlemu, zmrazeni cerstve 
uvarenych jidel. Spousta restauraci si muzela tento pristroj poridit prave 
kvuli nove velmi prisne hygienicke vyhlasce za ministrine Emerove. 
Predpokladam tedy, ze toto zmrazovani zdravotne zavadne neni.

Slysel jsem, ze sokove zmrazovani se pouziva jen proto aby se v pokrmech 
nestacily vytvorit vetsi krystalky ledu, ktere by porusily jeho strukturu tak 
jako se tomu deje v beznem mrazaku. Nejsem chemik, ale myslim ze na chemicke 
slozeni stravy nebude mit vliv jestli pokrm zmrazim rychle nebo pomalu.

klak 

--------------------------------------------------
 MESSAGE FROM GOD !
 "Universe rebooting in 5 seconds. Please log out!"
 (L) Logout;(C) Cancel;(P) Panic;(H) Help  :_

Search the boards